7 tipů na dárky pro muže

Na zahřátí rychlá hádanka. Co spojuje všechny muže? Co má společnýho manžel, táta, děda, strýc, kolega v práci i všichni tví kámoši? Yeees, jsou to chlapi! Ale společný maj i užitečnější vlastnosti, od kterých se můžeš při výběru libovýho dárku odpíchnout. Mají vlasy, mají vousy, nepochybně taky kule a slabost pro drsný věcičky s duší temnou jak mučírna Christiana Greye.

7 tipu na darky 2021 - leden

Tady máš od nás 7 tipů na dárky, který už udělaly radost tisícům chlapů. Necucáme si to z malíčku, abychom z tebe vytahali víc lováků. Chcem ti ukázat, že engrybírdí matro jako dárek fakticky funguje.

Naděl mu naprostou bombu k Vánocům, narozkám, svátku, výročí, na Valentýna, ke dni otců nebo prostě jen tak pro radost.

Ke každýmu tipu na dárek přihazujeme od srdce napsaný zákaznický hodnocení.

Protože zákoši jsou ti nejpovolanější, kdo se s tebou může podělit o to, jakou radost udělal engrybírdí prezent tátovi, dědovi, synovi, manželovi, kolegovi v práci, milencovi nebo jakýmukoliv jinýmu chlapovi v jejich okolí.

Ať shoříme v pekle, jestli kecáme!

Jen jedna odbočka…

Valentýn!

3 VALENTÝNSKÝ RAJCOVÁKY

Valentýn je svátek lásky, kterej se zvrhnul v kupování čokolád a blyštivejch šperků. My věříme, že mnohem větší parádu udělá ale dárek, kterej povede k nezapomenutelnýmu zážitku.

A přesně proto každej leden vypouštíme drop novinek nasycených láskou!

Dropy jedeme pravidelně celej rok a bejvá v nich extra horký zboží. Určitě se vyplatí odebírat náš newsletter a černý zlato urvat pěkně v předprodeji, v klidu a pohodě. Stačí hodit e-mail do správný kolonky dole na stránce (nebo se regnout k angry letteru) a nic ti neuteče.

A tady už jsou ty 3 slíbený novinky!

NEW: HŘEJIVÝ OLEJ JAVIER THE SEDUCER

HŘEJIVÝ OLEJ JAVIER THE SEDUCER

Javier The Seducer je kultovní záležitost mezi našima vůněma. Jako balzám na vousy se stal parťákem zkušenejch svůdníků. Všechno ale jednou končí a Javier právě tančí poslední tango. Na oslavu konce týhle vášnivý vůně jsme připravili ultra limitovanou edici hřejivých olejů na vousy Javier The Seducer.

Pár kapek spalující touhy do vousů a žhavá jízda svátkem zamilovaných může začít. Tuhle limitku vykopáváme v lednovým DROP OF LOVE. Ať mu nedáváš jen jednu flaštičku, naber mu kosmetiky klidně víc a naláduj mu ji do dárkový tašky (tuhle možnost najdeš v košíku).

Tipujem, že Javier je přesně ten typ zboží, který se v regálech neohřeje dlouho. Tak na nic nečekej a skoč po něm!

NEW: BOXERKY S BALLS HOLDEREM SEDUCER

NEW: BOXERKY S BALLS HOLDEREM SEDUCER

Boxerky z tak příjemnýho matra, že z nich roštěnky nesundaj ruce. Rudě žhavý. Vybavený Balls Holderem, aby si kule pluly jako na obláčku. A s Cockpitem pro bleskový tasení v terénu. Jestli Valentýn nosí nějaký boxerky, tak jedině ty naše.

Naděl mu boxerky s Balls Holderem Seducer. Další z hodně limitovanejch nabídek, který kupuj radši hned, protože si na ně brousí zuby celej engrybírdí gang

NEW: TRUCKER KŠILTOVKA

TRUCKER KŠILTOVKA

Síťovaná kšiltka na sucháč, která na plný kule řve: THIS IS AMERICA. Černá kráska, ke který od nás dostane jednu redneckou nášivku grátis. Když k tomu nahodí na Valentýna flanel, mulleta a vytúruje ten zrezlej šestilitr, toulavý kočky z celýho Mid-Westu se mu slítnou do klína jak vosy na bonbon.

Trucker kšiltovka možná není úplně valentýnská věc, ale zákoši nás o ni prosej už rok. Takže věříme, že si ji instantně zamiluje. A doufáme, že ji v únoru nahodí a nesundá z hlavy až do zimy.

7 TIPŮ PODLOŽENÝCH RECENZEMA

BOXERKY, KTERÝ MU PODRŽÍ

Boxerky s balls holderem Original

Nejlepší boxerky na světě? Ty, který chce chlap nosit sedm dní v týdnu, 365 dní v roce. Prostě tak dobrý, že jiný už na sebe nevezme. Přesně takový dvojbalení boxerek s Balls Holderem. Brutálně příjemný matro a revoluční technologie pojmenovaná Balls Holder. Jde o ergonomicky tvarovanou přepážku, za kterou si chlap hodí nádobíčko, aby se mu nelepilo ke stehnům a zbytečně se nepřehřejvalo.

„Boxerky s balls holderem zakoupeny pro synátory. Zatím si v nich pěkně hoví a dobré známky ve škole loví. Jen jeden stesk mají, že prý i jiné barvy znají. Starší fanda do bílé, mladšímu zas maskáče jsou milé. Tož gangu drahý náš, podněty tu máš, doufáme že do roka na nich zamakáš. Těšíme se, kluci i jejich kule, mamka to jen s radostí zacáluje :D“
Myš, 6. 10. 2022

„Boxerky byly narozeninový dárek a spokojenost. Má je ve dne v noci, přirostly mu k tělu i duši a prý je nikdy nesundá. Nemůže se nabažit. Jsou prostě příjemné.“
Martina, 22. 10. 2023

Dárková sada Calm Balls aka “Kule v klidu”

Dárková sada Calm Balls s pytlíkem

Je to chlap? Je. Kule má? Má. Touhle sadou ho doslova vystřelíš z trenek. O pytel se český chlapi zatím moc nestaraj, moc se na to netvářej, a když rozbalujou Antistick a Antisweat, první reakcí bejvaj výtlemy. Ty ale přecházej ve chvíli, kdy se chlap poprvý nadechne bez šourku přilepenýho ke stehnu. Kdy okusí život bez neustálý potřeby rovnat si kulábr a škrabat se na vajcách. Kdy má prostě kule v klidu.

„Zdarec, kupovali jsme jako dárek pro kámoše a musím říct že byl nadšenej … vaše výrobky zná a pěl chválu.“
- Gabi, 11. 10. 2023

Zabiják smradu z bot i nohou jménem SAVER SET

SAVER SET

Kdo to nezná, ať hodí teniskou. Boty zatuchlý tak, že skoro spadaj mezi biologický zbraně. A nohy z nich vytažený po náročným dni jakbysmet. Vybombili jsme proto kombo dvou killerů, co si s nožním smradem hravě poraděj. Datesaver přes noc vyžere smrad z bot, Faksaver zas pořeší nadměrný pocení chodidel, který nevyhnutelně vede ke vzniku typickýho, často fakt silnýho, aroma. Jasně, dát takovej dárek je jako říct chlapovi: „Ty tvoje haksny se už nedaj vydržet,“ ale uvidíš, že jak SAVER SET poprvý vyzkouší, všechno to nevyřčený příkoří ti okamžitě odpustí. Dárek sice pro něj, ale radost z něj budeš mít i ty!

„Zdarec borci, koupila jsem jako dárek, ale z doslechu vím, že to fakt funguje. Skvělej produkt a všem opravdu vřele doporučuji! Bavilo mě i vaše senzační balení! Moc vám fandím a doufám, že u vás pořídím i další dárky!“
Klára, 23. 10. 2023

Shower set Jack Saloon

Shower set

Dárek, kterej s díky přijme i chlap, pro kterýho je kosmetika jen nutný zlo? Co tomuhle dárku chybí na originalitě, to dohání praktičností. Hodili jsme do kupy set dvou praktickejch dříčů, který si tvůj borec bude užívat každej večer.

Doplň náš hustohustej sprcháč a ultrapěnivej šampík dalšíma kouskama engrybírdího matra a ohákni jeho koupelnovou poličku komplet do černý. Bránit se určitě nebude. Na jakej jinej sprcháč a šampon by totiž chlapi psali takovýhle oslavný ódy, hmm?

„Jsem spokojenej jak s vůní, tak s pěnivostí [sprcháče Body & Balls]. Opravdu to vypadá, že ho není potřeba použít tolik jako u jiných značek. Popis Body & Balls jste trefili perfektně. Jack Saloon dokáže umejt koule jako nikdo jinej.“
Honza, 18. 5. 2022

„Super😉👍Podařilo se Vám něco nemožného! Poprvé dárek, který nezůstal jen na poličce v koupelně, ale opravdu to můj náročný manžel používá👍A ještě to parádně voní i mně😉👍“
Sylvie, 25. 10. 2023

„Šampón jsem dostal jako dárek a nemůžu si ho vynachválit. Pění, voní a suprově umyje vlasy. Maximální spokojenost a určitě od vás vyzkouším i další věci. 💪“
Martin, 30. 8. 2022

Popravčí džubáku Zit Slayer

Karbonový kartáč ALL-ROUNDER

Jebáky a jiný nežity nemá smysl mordovat nehtama, problém se totiž jenom zhorší. Daruj mu proto Zit Slayer. Místo nehtovýho masakru může na jeboně poslat mistra kata, kterej svou práci vykoná rychle a stručně. Z uhráka bude za pár dní zas kunďák. Stačí mazat Zit Slayer několikrát denně a vydržet do kůže nerejt hnátama.

„Boží, ani jsem nečekala, že gel tak rychle těm mým chlapákům zabere. Fakt namazat a nestarat se, hnusy zmizí.“
Šárka, 28. 8. 2023

Sada péče o vousy Smooth

Sada péče o vousy Smooth

Tak jestli to šťastný chlapisko vousy už má a roste mu to jak z vody, určitě ocení nějaký ty přípravky pro kultivaci. Šamponem vydrbe zbytky guláše, pak to vezme olejem na takový to domácí chillování nebo vyztuží balzámem před výpravou do drsnějších podmínek a případně to voskem stáhne do šejpu.

Sakumprdum všechno, co pro šlechtění svýho bírdu potřebuje, najdeš v naší epesní dárkový sadě péče o vousy.

„Tak musím říct naprostá pecka! Objednala jsem velkou sadu péče o vousy mladýmu na Vánoce. Dokonale zabalené a vůně teda úžasná! Jde vidět, že vás to baví! Jen tak dál a mnoho dalších úspěchů!“
- Verča, 21. 11. 2021

„Koupeno jako dárek velkému vousáčovi. Nejen že to udělalo velkou radost obdarovanému, ale radost mám i já. Příjemně a sexy to voní!“
- Nikča, 29. 8. 2023

Parfémy

Parfémy MORE, co maj všeho more<

Perfektním dárkem pro každýho chlapa, třeba právě k Vánocům, je parfém. Nemluvíme teď o vůních od takovejch těch firem, co vyráběj hlavně teplákový soupravy, fotbalový míče a tenisky. My tu mluvíme o poctivým parfému, kterej mu vydrží celej den, celou noc. Ne jenom prvních 10 minut. O parfému, za kterým se budou žaby na ulici otáčet. Mluvíme prostě o našich parfémech, jestli to doteď nebylo jasný :) Ty maj vonný složky dvakrát víc, než mít musí, aby jim šlo říkat parfém.

Pravá zábava s parfémy přichází ale až teď, protože se mu musíš trefit do frňáku:

  • Urban Twofinger MORE je dřevitá, kořenitá vůně s nádechem santalovýho dřeva
  • Jack Saloon MORE zas orientální vůně plná svěžích bylin, levandule a vzácných dřev
  • Sick Sensei pak kořenitá vůně růžovýho pepře, pačuli, hovězí kůže, ambry a santalu

Nevíš? Tak vem napřed jenom tester, očmuchej a až pak se rozhodni! Když se zadaří, udělá parfém radost celýmu jeho okolí.

„Naprostá spokojenost. Jack Saloon byl dárek k narozeninám a především parfém udělal obrovský dojem. Dáreček k nákupu v podobě masti pod ňadra zase udělal radost mně. Určitě se nejednalo o můj poslední nákup.“
- Zuzka, 16. 10. 2023

„Urban Twofinger je nejlepší pánský parfém, příjemný, nevtíravý, celodenní výdrž na kůži i na oblečení! Sousedky z domu se vyptávají na značku, protože je prý radost jet po manželovi ve výtahu!“
- Hanka, 17. 10. 2023

„Jako do p**e, Sick Sensei je těžce po p**i matro! Za mě asi nejlepší vůně, co se tu dá sehnat.“
- Anonym, 13. 9. 2023

ULTIMÁTNÍ TIP NA DÁREK PRO CHLAPA

Jsi v šoku, kolik radosti může chlapovi udělat kosmetika? Fakt stačí jen nečapnout první lacinou sadu na benzínce, ale pohrát si s výběrem. Pořídit mu něco, co má duši a koule.

A piš si, že kromě výrobků samotnejch má duši i celý balení, ve kterým ti černý zlato od Angry Beards dorazí.

  • Do mrtě vymazlená krabice, kterou je radost rozbalovat
  • V každý krabici malá odměna a krátký psaní
  • Sady tak luxus zabalený, že stačí mašle a jsou ready dělat radost

 

A to je asi tak všechno, co o dárcích pro muže, chlapy, syny, dědy, strýce, manžele, přítele, kolegy, tchány, bráchy, bratrance a milence víme. Nestačilo ti to? Nebo toho bylo tolik, že potřebuješ píchnout s výběrem? Stačí pinknout zprávu na podporu, rádi tě z bryndy vytáhneme!

Teď už alou nakupovat a určitě na stránce každýho produktu prolítni i sekci Hodnocení, ze který jsme ti sem čerpali. Jsou tam kolikrát opravdický perly!!!