Přijít o kuli neznamená přijít o koule

Tři ze sta tisíc borců si vytáhnou krátkou sirku a musej se porvat s rakovinou varlat. Kuba v boji s rakem přišel o kuli, ale rozhodně ne o koule. O svý zkušenosti mluví na rovinu a všechny chlapy nabádá k tomu, aby preventivní prohmátnutí kulábru za žádnou cenu nepodceňovali. V rámci Movemberu 2023 jsme s Kubou natočili rozhovor, kterej ti možná zachrání víc než jen půlku vercajku.

Hydro-1

Movember je pro engráče skoro nejdůležitější měsíc v roce. Nejenom, že se všechno točí kolem knírů, ale ještě navíc to jede v kombu s kulema! Minulej rok jsme za tenhle měsíc na dobrou věc v dýškách vybrali 150 tisíc kaček a taky jsme vyslali Dominika do FN Motol, kde s primářem urologie řešil správnou techniku preventivního prohrábnutí.

Letos si Dom střihnul rozhovor s borcem, co zná rakovinu kulí z druhý strany barikády. Sám si ji zažil, přišel o jeden klenot, zamrazil si sperma a pak se nechal skrz naskrz vycídit během čtyř kol chemošky a chirurgickýho odstranění metastází. Prošel si peklem, aby mohl znovu povstat.

A Kuba is back!

Silnější než kdy dřív. Vzdej mu hold a mrkni na minutový video, který ti možná nezachrání vejce, ale kejhák určitě 👇

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Angry Beards (@angrybeards)

 

A jedno info navíc! Veškerej zisk z prodeje limitovaný sérky triček KNÍRY MAJ KOULE letos věnujeme nadaci Muži proti rakovině. Tak schválně, kolik na boj knírů proti rakovi společně vybereme?

Hydro-1