2k19 recap

Co si budeme, teď už skoro uplynulý rok 2019 byl za celou naši dvouletou historii firmy tím nejzlomovějším. Pojďme si dát recap, co vše se událo, povedlo i na čem do budoucna ještě zapracovat.

 

Brand new výrobky

Tento rok se jednoznačně nesl ve znamení spousty nových výrobků, které jsme na tebe vychrlili. Začněme limitkama jako byly oleje Khalifa the Sheikh, Voskovec a Beardich. Dále jsme inovovali dárkový sady, kdy jsme ti konečně mohli dát chlapácký plechový box, za který ses už nemusel stydět. Značně jsme rozšířili portfolio nářadí na celkový počet 3 typů kartáčů a 2 shavett. S tímhle nářadím byli zákoši tak moc spokojení, že jsme během celýho roku bojovali se skladovými zásobami. Za několikaměsíční výpadky během roku, sorry jako, ale kdo mohl tušit, že máme zákazníky takový magory, že tisícový množství vyrobených kusů nebude stačit! :-D

Rok 2019 pro nás taky znamenal opuštění segmentu kosmetiky na vousy. Díky jílu jsme začali fušovat i do vlasovky a následující rok se určitě můžeš těšit na další pecky, který pro tebe v týhle kategorii chystáme.

Naprostý zlom na poli výrobků ale nastal s naším Beard Dopingem. Jednalo se o takový trhák, že nám vousáči hned několikrát vykoupili sklady a opět uštědřili lekci v plánování zásob, než jsme se konečně naučili, kolik toho vyrobit, abychom alespoň na měsíc byli v suchu.

Expanze všemi směry

62396794_2263311110652973_4429249736272248832_o

Protože nás není nikdy a nikde dost, zamakali jsme na překročení hranic k našim bratrům Slovákům a Polákům a pak i na rozšíření partnerský sítě v Česku, abys engrybírdí zlato mohl koupit nejen on-line ale i v kamenných prodejnách. Takže v offline světě ani za hranicemi už nám neutečeš.

Vstříc svýmu americkýmu snu

Největší bombou letošního roku bylo ale to, že díky vám, spoko vousáčům a jejich žabám, jsme od června mohli přestat kutat po nocích to, co začínalo původně jako koníček a noční projekt. Vykašlali se na naše dosavadní zaměstnání a začali jsme tuhle parádu dělat konečně na full. Za což jsme ti a všem magorům v engrybírdím gangu letos rozhodně nejvíc vděční.

 

 

 

 

Díky, že pěstuješ s náma a těšíme se, jak hezky se o tebe budeme starat od teď už navždy!