Droidy pro vousy, vlasy i celý tělo

Beard Doping a Roller je maximum, co můžeš pro růst vousů dělat zvenku. Beardroids boost růstu posunují na úplně nový level. Vyživují vousy zevnitř! Boj s růstem je komplexní a čím víc front pokryješ, tím spíš zaskóruješ. Droidy přispívající ke zlepšení kvality a zdraví vousů i vlasů, podporují růst a v podstatě zlepšují fungování celýho organismu. Jak říkali dědové, na zdravým těle, zdravý vous.

 

Dopování povoleno

beardroidsNejsou to zázračný tobolky, po kterých budeš vypadat jak bratranec It. Je to doplněk stravy, který vousům i vlasům prospívá. V současný době je totiž spousta lidí překrmená, ale podvyživená. Paradox, co? Tělo sice má žrádla kolik chce, ale ani tak nemá dostatek živin, vitamínů ani minerálů. V ideálním světě bys je do sebe všechny dostal pestrou stravou, v tom reálným ti s tím píchneme.

Zaměřili jsme se na celkovou podporu vlasů a vousů. Beardroids doplňují tělu chybějící látky, který se pozitivně podepisujou na zdraví kůže, omezují vypadávání vlasů i vousů, snižují únavu, vyčerpání a zlepšují způsob, jakým tělo metabolizuje živiny. A spermie, tak ty je kvůli obsahu zinku naprosto milujou.

Zobej Droidy kvůli růstu, ale tělo tím potěšíš na milionu dalších úrovních.

 

Z čeho jsme je uvařili?

Beardsroids obsahují biotin, který přispívá k udržení zdravýho stavu vousů, vlasů a kůže. Aminokyseliny L-Methionin a L-Cystine jsou základním stavebním kamenem vousů i vlasů. Kyselina Panthotenová snižuje míru únavy a vyčerpání, asistuje zdravý mentální činnosti a energetickýmu metabolismu. Zinek pomáhá k udržení normálního stavu vlasů, vousů, nehtů a pokožky. A jednou ze složek je taky MSM, který je zdrojem síry označovaný za "minerál krásy“. Takže budeš prostě hezu.

 

Strava je základ

Pokud nemáš pestrou stravu, organismus upřednostňuje důležitější věci, než jsou vousí folikuly. Třeba na to, abys vůbec dokázal fungovat. Beardroids jsou doplňkem stravy, ale zdravou životosprávu nevyváží a nenahradí. Holt neprodáváme kouzla na počkání ani zázraky přes noc. Můžeš zvenku kůži iritovat Dopingem a Rollerem, krmit tělo Droidama, ale když budeš žrát jako prase, nikdy nepoznáš plnej potenciál bírdu, kterej se v tobě skrývá.

Stejně jako všude jinde platí, že za každým pořádným výsledkem stojí kupa dřiny. Nejtěžší kalibr, který můžeš v boji nasadit, je kvalitní strava, spánek a pohyb. A pij. (I vodu.) Všechny tajný receptury jsme ti prozradili v článku Jak zrychlit růst vousů, tak si je mazej taky nastudovat.

Ať rostou!

 

KOUPIT BEARDROIDY