Movember 2019 je tu!

Listopad je už za rohem a ani v 2k19 nenecháme období Movemberu bez povšimnutí. Stejně jako minulý rok, jsme i letos oslovili influencry, kteří nám věnovali do charitativní aukce své osobní a jedinečný předměty nevyčíslitelné hodnoty. Takže cože letos můžeš získat do svý osobní sbírky?

 

Renek1

Dřina, pot a úspěch

To představuje kšiltovka Renneho Danga. Tento jedinečný módní kousek je vzácný už jen tím, že pochází z dnes již neprodejné merchové kolekce k albu CON LAI. Co ho dělá ale naprosto unikátním je, že tuto kšiltovku vlastnil, nosil a upotil samotný rapper.

Předmět můžeš dražit na týhle adrese od neděle 3. listopadu 19:30 až do neděle 10. listopadu 19:30.

 

 

 

Demo1

Na záchod dycky sám!

Když musíš, tak musíš. Používej k tomu alespoň nástroje k tomu určený. Přesně to je jedinečná neplatební karta “Na záchod vždycky sám”. Navíc ji dostaneš přilepenou na osobním děkovném dopisu (samo sebou ručně podepsaným) přímo od Kapitána Dema. Vše zarámováno do luxusního rámečku s imitací dřeva.

Už seš celý nadržený ji vlastnit? Vydraž ji od neděle 10. listopadu 19:45 až do neděle 17. listopadu 19:45.

 

 

Tkadl1

Buď nejsilnější muž světa

Okusit pocit vítězství a vyhrát evropský šampionát nejsilnějšího muže světa by chtěl asi každý. Ty si tuhle dávku testosteronu můžeš alespoň zprostředkovaně zažít potom, co si nasadíš na krk půlkilovou medaili a oblečeš tričko borce, který toho právě letos dosáhl - Jirky Tkadlčíka.

Zažívat tenhle pocit můžeš zas a znova potom, co se ti ji v aukci podaří získat. Ta poběží od neděle 17. listopadu 20:00 až do neděle 24. listopadu 20:00.

 

 

 

Arcade3

Pach krve a pomsty

Hledáš předmět, který by sis vystavil doma na ledničku, zakryl díru ve zdi nebo útočnou zbraň, která ti ale stejně dobře poslouží jako štít? Už nehledej a draž! Tenhle jedinečný art piece nám věnoval do aukce nejvousatější streamer Česka ArcadeBulls.

Získá ho nejvyšší nabídka v aukci, která se bude konat od neděle 24. listopadu 20:15 až do neděle 1. prosince 20:15.

 

 

 

Co dál?

Pokud ti dražba nevyjde, nebo se jí nebudeš chtít zúčastnit, existují i jiný způsoby, jak se do Movemberu zapojit:

  • Přidej se k nám do týmu! – na oficiálních stránkách Movemberu máme náš Angry Beards tým. Zaregistruj se a přispěj, byť jen korunou. Pokud máš hluboko do kapsy, můžeš se zapojit i pohybem – stačí se přidat do týmu a průběžně ukládat sportovní aktivity, který během Movemberu budeš dělat.
  • Pěstuj knír – nejprofláklejší move, který můžeš během Movember sezóny dělat. Nech si narůst pod frňákem pěknej smeták, vytvaruj si ujetýho francouzáka. Dáš tím tak všem najevo, že ti chlapský zdraví není jedno. K pěstování samozřejmě zveme i dámy. U nás se bude o nárůst o alespoň baby kníru snažit Monika, tak jí držte palce, ať se dobrá věc povede.
  • Šiř osvětu – mezi generací mileniálů a X potažmo Z, už je Movember poměrně známou záležitostí. Ale starší generace nynějších 50-60níků si pořád odmítá připustit, že rakovina prostaty je problém a je potřeba dojít na preventivní prohlídku. Všichni určitě máme někoho v okolí blízkých, kdo tento názor zastává. Pojď si tedy s nimi o tom otevřeně promluvit a přesvědčit je, aby si na vyšetření došli včas.

 

Více infa ohledně aukcí a celkově Movemberu najdeš na stránkách Pochlapse.cz, kde jsme to sepsali všechno hezky po hromadě.

 

Nezáleží jak moc se do projektu a aktivit zapojíš. Důležité je, že aspoň nějak a budeme táhnout za jeden provaz. Však jsme v tom všichni spolu!