Nejsilnější muž světa s Angry Beards

Je zajímavý, jak se vše proplétá a jak je svět malý.

10.8. jsme byli na Litovelském Otvíráku, kde nechyběl ani Jiří Tkadlčík, který je tváří silného 13° piva Gustav a s Litovelem spolupracuje. Při tý příležitosti jsme ho oslovili, zalíbily se mu naše výrobky a pozval nás na World's Ultimate Strongman Champ. u105kg, Czech Republic, který se konal 18.8.2018 v Přerově. Na takovou pozvánku se neříká nic jiného než ANO, budeme tam.

Jirka i jeho přítelkyně Valerie jsou super, alespoň co jsme měli možnost se nimi pobavit v tom všem zmatku, který museli kočírovat. Mistrovství zvládli bravurně a jak už to tak bývá, co si uspořádáš, to taky vyhraješ. Samozřejmě si děláme prdel. Konkurence z 12 zemí byla extrémně silná, ale ani zdaleka ne tak, jako ČESKÝ LEV Jiří Tkadlčík. Urval první místo s 12,5 bodovým náskokem před Polákem Przemysławem Marczewskim.

Jirka nejenže převálcoval konkurenci, ale převálcoval i světový rekord v mrtvole, kterýho byl mimochodem sám držitelem, a to o 5 kg. Poměrně snadno zvedl 390 kg a říkal, že ho mrzí, že nedal už rovnou těch 400 kg, ale nechtěl ohrozit celkový výkon, čemuž naprosto rozumíme. Těch 390 kg zvedl s ladností a bez jediné pochyby by zvládl i čtyřkilo.

Místem konání byl park v Jirkově rodném Přerově. Park byl překrásný, malinko nám vadilo, že se okolo závodní plochy utvořila neprostupná bariéra asi 4 řad lidí, a tak jsme závody viděli až dodatečně z reportáží, přestože jsme na místě fakticky byli. Řešením by byla nějaká tribuna, ale takto měli milé k závodníkům zase blíž a víc jim mohli dodávat energii.

Zde malý poohlédnutí po další skvělý akci, který jsme mohli být partnery. 

Ať rostou!