Angry Forbes, aneb Třebíčáci ve velkoměstě

Na začátku roku všechny bystrý očka na našich sociálních sítích postřehla, že jsme vyjeli reprezentovat Angry Beards a celou Třebíč až do hlavního velkoměsta. Jestli seš zvědavej, co jsme to tam prováděli, čti dál.

Celá story začala naprosto neuvěřitelně. Napsal nám Rob Settler z Forbes, jestli bychom nechtěli přijít na pokec. No dobře, zas tak neuvěřitelně to nezní. Řekli jsme si ale, že nemáme co zkazit, na nabídku kývli a vydali se na cestu.

Nejdražší pisoár v životě

Povídat o byznysu a prachách s plnou cisternou se nám nechtělo, tak jsme se před cílovou destinací začali rozhlížet po wéckách. Po půlhodině bloudění nikde nic, tak jsme svolili k tomu, že zaplatíme 20 ká za pisoár u metra. Tož naše nejdražší vychcání v životě. 

Cílová destinace byla Revoluční. Doslova. Co zůstalo při starém, byla ochota recepční. Paní kyselá jak prdel nás poslala až někam do… výšin, tak jsme šlapali po schodech, dokud se před námi neukázaly dveře s nápisem "FORBES".

Hovory z gauče

Tam už si nás převzal Robo, se kterým jsme si sedli do místnosti, a začali kecat. Zeptal se nás, jestli si to může nahrávat, a my bez váhání souhlasili. Bez toho už to pro nás není vončo. I když přiznejme si, drobek ve stresu jsme z toho teda byli. 

Rob je ale dobrej redaktor, kladl na novináře i docela zajímavý otázky a s Adamem jsme kecali jeden přes druhýho, abychom mu to moc neulehčovali. Jestli jsi zvědave, co všechno jsme na sebe práskli, můžeš si přečíst článek v samotným Forbes, odkaz ještě o jedno scrollnutí níž.  

Na konci rozhovoru jsme se s Robem domluvili, že za náma do Třebíče přijede i s fotografem, abychom nacvakali nějaký to foto do článku. O týden později přijeli a ukázalo se, že fotografem je starý známý Michael, který s náma fotil Kraiga, Bulla a další vousáče. 

forbes_Michael

Tréma z nás teda fofrem opadla, ale stejně byl photo-shooting daleko horší než celej rozhovor. Naše zkušenosti z focení jsou zatím takový, že zpoza kamery radši komandujeme, co a jak chceme, než že bychom se sami vykrucovali před objektivem. No, ale fotilo se, kecalo se a na výsledek celý práce se mrkni už na stránkách Forbesu:

》Naštvaní vousáči. České muže naučili mazat si „podvozek“ a utrácet tisíce za kosmetiku 《

Ještě jsme chtěli dodat poděkování, který se tam Forbesu nevešlo, tak aspoň tady. Děkujeme všem chlapům a žabám, co v tom jedete s náma, protože jen díky vám se o nás někdo zajímá a co někdo, samotní Forbesáci!

Díky moc a ať rostou, bojs&grls.