BEARD HYDRO – POKROK A ŽÍZEŇ NEZASTAVÍŠ

Máš pocit, že na vousy už je všechno vymyšlený a objevovat není co? Chyba! Od chvíle, co se v naší labce zrodilo Beard Hydro, komplet jsme museli překopat náš pohled na běžnou údržbu bírdu. Největším problémem většiny vousáčů je suchá kůže, se kterou souvisí nepříjemnosti jako lupy, lámání vousů a svědění. Prostě málo hydratace. Řešení je přitom úplně easy – dát bírdu napít. Žízeň vůlí nezastavíš, stejně jako pokrok. Na to je tady Beard Hydro.

Hydro-1

Co je to Beard Hydro?

Beard Hydro je čistě funkční přípravek, kterej hydratuje vousy a kůži pod nima. Je to vycvičenej specialista na úzký spektrum úkolů s primárním cílem – dodat vousům vláhu. Lidi vod kosmetiky by tomu nejradši říkali „hydratační tonikum“, pro nás to ale je (a vždycky bude!) prostě Hydro. Živá voda na každej bírd. A protože maj vousy splávek jako Dán, přilepili jsme mu k názvu ještě Drunken Dane.

Proč je tak důležitý dát vousům napít? Voda se z kůže během dne vypařuje stejně rychle, jak špatní kámoši od stolu, když dojde na placení. Nechtěným výsledkem můžou být lupy, svědění kůže a slabý, nedejbože poškozený vousy. Hydro bírdu umí tuhle vláhu vrátit.

To je velkej rozdíl oproti olejům a balzámům, který jsou přes všechny svoje skvělý vlastnosti na přímou hydrataci krátký. Jednou z mála věciček, který bírdu umí s hydratací píchnout, je náš švýcarák na vous Beard Jelly Meky Gajvr. Hydrataci má jako pravý all-in-one řešení zabudovanou hluboko ve svým repertoáru funkcí.

Všechno jsme to po prvním roce v prodeji ještě doladili svěží kořenitou vůní citrusů. Sama o sobě je libová, ale v pohodě se snese s jakýmkoliv olejem, balzámem nebo parfémem.

Snad se nám to povedlo, protože od vůbec prvního testera máme perfektní zpětnou vazbu. Uznáváme, že tester z interního angry týmu může bejt lehce zaujatej, ale věříme, že by si to z paty necucal, kdyby to nebyla pravda! A jinak sleduj na webu nový hodnocení, určitě se k vůni vyjádří i naprosto objektivní sudí z řad zákošů:

„Musím vyzdvihnout tu novou vůni. Je to fakt boží a na Hydro už nikdy nedám dopustit. Vlastně od tý doby, co mám Hydro, nepoužívám oleje ani nic jinýho. Beard jen nastříkám a je to úplná pecka.“ Mára, 3. 1. 2023

Proč je Hydro taková revoluce?

Z Hydra jsme měli radost od prvního momentu, co spatřilo v naší labce světlo světa. Ale až po intenzivním používání a testování nám secvaklo, jak ultimátní je to revoluce! Hydro nabízí úplně novej systém toho, jak se o vousy starat.

Úplnej vousí New School!

Classic School

  • Vousy namočíš
  • Nahodíš olej nebo balzám
  • Doufáš, že to bude stačit

New School

  • Pošleš do bírdu Hydro
  • Nahodíš olej nebo balzám
  • Seš spoko jak nachlastanej Dán
Hydro-3

 

Bírd potřebuje hydrataci. Každej bírd! Oleje a balzámy mu ji přímo nedokážou dodat, uměj ale vytvořit bariéru, přes kterou se voda z vousů a kůže pomalejc odpařuje.

To někomu stačí, protože tělo si umí vodu sehnat a uložit samo. Tahle schopnost ale klesá s věkem a zhoršujou ji i věci jako silnej vítr, ostrý slunce nebo agresivní fénování a barvení vousů. Některý chlapy maj kůži suchou jak kýbl písku, takže sprcha ani hot towel je nespasí. V tomhle ohledu je Hydro nejenom šikovnější, ale i funkčnější varianta. New School je sázka na jistotu, když tvůj bírd sžírá nedostatečná hydratace.

Takže jestli tě trápí lupiska, svědění a slabý vousy, polaď zálivku. A na tu je Hydro jistota!

Proč kyselina hyaluronová?

Kyselina hyaluronová ve formě sodné soli umí jak houba nacucat vodu a udržet ji v kůži. Tím přímo zlepšuje hydrataci a odolnost kůže. Na takhle jednoduchým principu Hydro stojí, jen jsme si ho dovolili vyšperkovat dalšíma pečlivě vybranejma pomocníkama, který kyselině hyaluronový při plnění mise „VOUSISKA V TOPU“ nadšeně asistujou.

Jaký další dobroty najdeš v Hydru?

Našlapanou recepturu jsme vymazlili v Třebíči a nechali namíchat v naší zbrusu nový labce, takže si můžeš být setsakramentsky jistej, že tohle k hydrataci zrozený matro je naprosto prvotřídní. Mix toho nejlepšího udělá tečku za svěděním a lupením, abys mohl začít psát kapitolu silnějších a odolnějších vousisek.

  • Extrakt z kůry Ziziphus joazeiro – zázrak z původně brazilských stromů na lupy a svědění
  • Extrakt z plodů ibišku Sabdariffa – po kyselině hyaluronový další ďas na hydrataci
  • Betaine – chrání, posiluje a rozmazluje vousy i kůži
  • Komplex aminokyselin – pro silnější a lesklejší vousy, co jdou lehce rozčesat

Hydro-2

Jak z Hydra vytřískat maximum?

Úplně stačí, když vousy a kůži poprášíš Hydrem jednou denně a pořádně zapracuješ prstama. Ráno nebo večer, ale vždycky na čistý vousy. Chvilku po aplikaci nahoď ještě olej, balzám nebo třeba naše vymazlený Beard Jelly. Není to raketová věda – Hydrem vousiska zaleješ a olejem vodu zamkneš, aby ti bírďouš přes den nevyschnul a večer neupad.

Jo a jestli tě trápilo lupení nebo svědění, mrkej na recenze! Někomu stačí týden a po otravným sněžení ani památky!

„Co za kouzla jste do toho dostali, borci?! Po 3 dnech žádné lupy, žádné škrábání. Zázračná voda!“ (Luboš)

Díky, že se o vousí inovace aktivně zajímáš. Kdyby cokoliv, neváhej se zeptat engrybírdí hotline. Gang sobě 👊

Stay angry!