DOPING 2.0 – VYTUNĚNÁ RECEPTURA

Na složení nasraný kosmetiky tvrdě dřeme. Dnem i nocí nasloucháme všemu, co na naši zákaznickou podporu hrnete. Všechny cenný poznatky z terénu pak v labce přetavujeme do nový generace engrybírdí kosmetiky. Doping je létama prověřený matro, který pomohlo tisícům chlapů z jemnejch vousků vykřesat pořádný hřebíky. Verzi 2.0 si proto zasloužilo jako žádný jiný.

Doping

Vykopáváme druhou generaci Dopingu s ještě nabušenějším složením. Má víc kopexilu, je stabilnější, pikantnější, furt pekelně dobře maká a bohovsky voní.

Boost růstu, kterej prostě chceš.

Nechcem, aby to znělo jako marketingovej bullshit. Ve výrobě kosmetických hmot se ale drápeme na takovej level, že překvapujem sami sebe. Někdy dokonce překvapujem diplomovaný odborníky v pláštích. Zápisy z našich porad začínaj bejt úlet jak éterický songy od Krajča.

👊 Jestli tě to minulo, tady ve zkratce vysvětlujem, jak Doping maká.

V tomhle článku najdeš slovo vousích expertů podložený příběhama draků a dračic z Angry gangu.

Připrav se, bude to tanec!

Kopexil vs. růst

Doping

Tak jedem! Hlavní účinnou látkou v Dopingu je kopexil. A jestli něco podporuje růst, tak je to rozhodně on. V Dopingu 2.0 jsme ZTROJNÁSOBILI jeho koncentraci – maká teď jak nikdy.

Jeho účinky jsou hóóódně třaskavý téma. Máma chemička je knihomol a k jeho účinkům má obezřetně skeptickej postoj. Nevěří ničemu, co není prozkoumaný na dřeň a co bílý pláště jednohlasně neposvětily.

Chemička varuje: „Víme, že kopexil zpomaluje vypadávání vousů a posiluje kořínky. Není ale zatím jednoznačně dokázaný, že posiluje růst.“

Ouch, cože? Jak je to s tím boostem růstu?! Na kopexil vzniklo hafo studií, ale výsledky nejsou úplně jasný, protože jdou na obě strany.

My jsme hlavně praktici. Doping jsme proto dlouhý měsíce zkoušeli sami na sobě a až pak ho pustili do rukou vousáčů. A od tý doby výsledky přesvědčily nejen nás, ale i celej gang!

Hlas gangu: „Když teď vidím, jak se to chmýříčko postupně mění v pořádný stonky, začnu pečlivě mazat 2× denně s nahřátím držky a používat Roller.🔥“ (Filip)

Takový reakce nám od vás choděj snad každej boží den. Než mrkneme na fotky před a po, dáme si pro zpestření malou vědeckou studii.

Studie: „Až 60 % účastníků po druhém měsíci aplikace kopexilu pozorovalo nižší frekvenci vypadávání, po čtvrtém měsíci účinky registrovalo 85 % a po šestém 95 % z nich.“

Všude do tebe valíme, že jestli chceš bírd, musíš být vytrvalej. Tady vidíš, že výsledky se postupně dostavujou – už po čtyřech měsících na kopexilu nějaký to zlepšení vidí skoro každej. Naše chemička má s tím pomalejším vypadáváním úplnou pravdu.

U týhle studie ještě zůstaneme.

Studie: „Jen 20 % účastníků pozorovalo po druhém měsíci aplikace kopexilu nový růst. Po čtvrtém měsíci už to bylo ale 60 % a po šestém 80 %.“

Nemělo to podporovat nový růst, ale co čert nechtěl, kopexil možná pomáhá víc, než se o něm může oficiálně tvrdit. Anebo když vousy vypadávají pomaleji a rychleji se po vypadnutí obnovují, tak se jich na tlamě v jednu chvíli sejde prostě víc.

Každopádně výsledek to má jedinej. Kulervoucí!

Hlas gangu: „Rád bych se podělil o progres růstu. Tohle je fotka necelý rok zpět, kdy jsem se rozhodl vyzkoušet Doping s Beardroids a Rollerem. Nejde ani tak o délku, jako spíš o to, jak se mi to krásně rozrostlo. Teď je ten správný čas nechat vousy růst. 🤩😄“ (Vojta)

Doping

Nemusíme se bavit jenom o tom, že Doping pomáhá s řídko-bírdem. Jsou mezi váma i borci, kterým kopexil vykouzlil vousiska, za který by se nemusel stydět ani kdejakej viking.

Hlas gangu: „Posílám na čumendu produkt vašich produktů 😄 V mezičase bylo upravování a zkracování. Pak jsem se ale nasral, nasraly se i fósy a znovu jsem najel na magickou kombinaci vousožrádla v tabletce a vaší pepřové omáčky. Zde je výsledek. 🤟“ (Roman)

Doping

Slušný, slušný, slušný! Nemusí pršet, stačí, když kape. Je to jak se svalama, růst není přes noc. A kdo tvrdí, že jo, nevidí si do huby. Nebo sype.

Nechceme si ale mazat jen med kolem huby, že jo?

Moc to neroste, moc neteče, moc pálí

Nic na světě není dokonalý a ani Doping se nezavděčí všem. Za 4 roky v prodeji jste nám na něj naposílali názorů, že by to vydalo na slušnou knižní ságu. Vybrali jsme ti best of vlastností, který vám nejčastějc neštymujou:

  • Hlas gangu: „Po 4 měsících užívání bez výsledků. Zezačátku placebo, ale s růstem vousů jsem na tom stejně jak na startu.“ (Tomáš)
  • Hlas gangu: „Tahle várka Dopingu je nažloutlá, ne tak hustá, skoro nepálí a vousy po ní nejsou tak hustý.“ (Erik)
  • Hlas gangu: „Když začne docházet, pumpička nezvládá nasávat Doping do hlavice.“ (Kryštof)
  • Hlas gangu: „Borci, to do toho dáváte čili nebo co sakra?!! Pálí to jak sviňa!!!“ (Rudolf)

Tohle ale nejsou chyby Dopingu, jsou to spíš vlastnosti. Jasný, občas něco vyloženě posereme, ale za každej takovej přešlap se ti vždycky v plný míře revanšujem. Takže:

  • Výsledky jsou z povahy věci individuální, někomu pomůže mega, někomu trochu a někomu vůbec. Budeme dál makat na inovacích, ale zatím ti „Garanci růstu“ bohužel dát nemůžeme.
  • Lehce žlutej Doping nevadí. Používáme přírodní oleje, který se pohybujou v určitý barevný škále. Odstín nemá ale absolutně žádný vliv na funkci, ať je Doping bílej nebo žlutej, vousy blahem vrněj.
  • Hustotu jsme nastavili přesně tak, aby Doping nestejkal po xichtu a zároveň šel pumpovat. Pumpa nenatáhne všecko a něco zůstane na stěnách. Klidně to ale řízni kapkou vody a vzápětí docucni úplně domrtě.
  • Pálivost je záludná, někdo ji nedává, někomu sedí perfektně. Ale najdou se i magoři s titanovou tlamou, na který je Doping slabej jak čajíček. Každopádně pálivost nesnižujeme, funguje nám a dá se na ni zvyknout.

Plnit přání všem je nadpozemskej výkon, lautr v takhle obrovským množství. Snad jsme ale na správný cestě. Na jedno povzdechnutí přistane pod Dopingem deset pětihvězdičkovejch hodnocení vychvalujících ho nebe, tak snad jo-o!

Tady je pár ochutnávek toho, jak moc gang Doping miluje:

  • Hlas gangu: „Při používání viditelné a skvělé výsledky za 1 měsíc, vzdorující holo flek na bradě podlehl. Příjemné pálení.“ (Panda)
  • Hlas gangu: „Maximální spokojenost. Nikdy jsem si nemyslel, že budu mít beard, teď chodím k barberovi. Doping + výživa nesou ovoce.“ (David)
  • Hlas gangu: „Čau borci, tenhle produkt je ten nejlepší, co jsem zatím měl. Určitě koupím zas!“ (Matyáš)
  • Hlas gangu: „Nejsem nasranej vousáč, ale používám váš Doping na obočí. Po cca týdnu pozoruju, jak zhoustlo. Jinak jsem koupila i partnerovi a chválí si ho, krásně voní a hlavně má hustší a jemnější vousy než před.“ (Martina)

Fakt nás baví, jak láskyplně Dopingu říkáte pepřová omáčka, vindaloo, magická mast, džus nasraný slečny, krém z nebe seslaný, absolutní masakr nebo benzín na vousy. Mazec a díky za to!

Doping

Doping 2.0

U novýho Dopingu 2.0 jsme recepturu lehce potunili. Každopádně co není rozbitý, to neopravujem.

  • Kopexáč na max
    Kopexilu jsme do Dopingu poslali TROJNÁSOBEK. Vejš už nám to zákony nepovolí, jsme na nejvyšším přípustným množství.
  • Pump it up
    Při určitý konstelaci se nám stávalo, že první pumpnutí byla jen voda. Zamakali jsme na stabilitě a tohle už se stávat prostě nebude!
  • Hřeje, nespaluje
    Pálivost jsme trochu přisolili, ale furt ji držíme v rozumnejch mezích. Kdyby nějakýho blázna pálilo málo, chilli vomajda se Scorpion Morugou by to měla řešit.
  • One of a kind
    A vůně, kterou na Dopingu žerou snad všechny samičky? Ta je tvořená unikátním spojením složek, který v ničem jiným nechceme, a stejnou vůni bez nich udělat neumíme. Bude proto navždy nezpochybnitelným důkazem, že vzorně dopuješ.

Doping

Už slyšíš vousy růst?

Věříme, že ti Doping pomůže. Ale jak moc? To ví jen pánbů. Většině vousáčů fachá pamparádně a čaruje bujný bírdy tam, kde ještě před měsícem házela prasátka leda tak prořídlá mýtina. Možná neuvěříš, ale píšou nám i žaby, co si kvůli nezvladatelným úzkostem a stresu škubou vlasy, že jim Doping pomáhá vracet se do normálního života a burcovat k růstu dlouhý lokny.

Tisíc lidí. Tisíc chutí. Jeden Doping.

Pár jsme vás zklamali, ale za ty stovky příběhů s huňatým happyendem to prostě stojí. Doping nepomůže každýmu, to říkáme pořád, ale nepřestanem na něm makat. Kdo ví, třeba bude verze 420.0 vousy sázet po trsech i do betonový zdi.

Ještě ses nepochlubil, jak ti Doping zafungoval? Pošli nám foto s tvojí story na zákaznickou nebo nám to pinkej na Fejsu / Instáči.