Top shit v karavanu neuvaříš

Všude hlásat, že černý zlato patláme ve varně s taťkou chemikem, zní tvrdě, možná až nelegálně husťácky. Ideálně v samodomo pojízdný varně v karavanu, to by byla čuryna. Nikdy to tak ale vlastně nebylo a teď už tuplem ne. Chceme dodávat ten nejlepší matroš na trhu, takže jsme si plácli s Los Pollos Hermanos a výroba už nějakou dobu probíhá v labině tak kosmický, že by se za ni ani NASA nemusela stydět. Náš Heisenberg jede bomby a třebíčskej Black zaplavuje Evropu.

Beard jelly titulní fotka

We started from the VARNA

Tak ňák by to určitě řekl Drake. Ani naše úplně první kosmetický hmoty nevznikaly ale na koleni, od začátku jsme jeli vývoj se štemplem a výrobu na zakázku. Spojovat černý zlato s varnou nám vždycky přišlo husťácký a srandovní zároveň. Cokoliv šlo ale k zákazníkům, tak varnu nevidělo ani z dálky. Buď by nám totiž rozkopla ČOIka dveře za porušování asi milionu předpisů, nebo bys nám rozkopnul tlamu ty, až by ti vypadaly všechny vousy a kule seschly.

Kdo chce dělat top shit na trhu s kosmetikou, musí mít tři věci. Laboratorně čistý prostředí podle ISO regulí, bandu naskillenejch chemiků přesnějších než švýcarský hodináři a suroviny ve špičkový kvalitě. A to v prachsprostý zaflusaný varně není možný. Nedejbože v karavanu.

Beard jelly titulní fotka

Now we are in FABRIKA

Náš black stuff teda vzniká úplně jinak a úplně jinde. Heisenberg na to už není sám, veškerý černý matro konzultujeme s týmem nabušenejch chemiků a vědátorů. Los Pollos Hermanos nám půjčuje zázemí, který je tak vypulírovaný, že Toma přinutili vzít si před natáčením jednu síťku na vlasy a druhou na cop (na vostrý natáčení radši vlasy shodil komplet a vousy zapřel, je to rebel). Kosmetický hmoty se totiž fakt nevařej jak párky. Stačí sebemenší chybička a celá várka, klidně několik hektolitrů, letí do kanálu.

Umpalumpové v bílejch pláštích si dávaj sakra majzla, pyšně držej takovejch ISO certifikátů, že z toho až vstávaj chlupy na kulích. Vývoji ale dál vládneme ocelovou pěstí, držíme ho komplet inhauz. Naše šéfka vývoje, perníková máma, nepustí nic, o čem by nebyla do morku kosti přesvědčená, ani do interního testování.

Beard jelly titulní fotka

Černý zlato není prdel

Zákoši jsou sice s naším matrem většinou spoko, my nikdy! My chcem dělat matro, který tě vystřelí do stratosféry. Který tě jak Gandalfa sfoukne ze zasněženejch hor, protáhne peklem a vcelku vrátí do Středozemě. A chcem tenhle zážitek s každou novou várkou jenom umocňovat. Srandičky v textech jsou jedna věc, ulítlý storíčka druhá, ale alfou a omegou jsou origo hmoty a jejich precizní navaření.

Všechno u nás začíná brainstormingem, kterej postupně tvarujeme a specifikujeme, dokud není křišťálově jasný, že z toho vyleze naprostá bomba. A úplně ideálně něco, co na zadek posadí každýho, kdo okusí. Pak si namícháme pár vzorků na okoštování a do mrtě je testujeme, doma i venku, píšeme si, co zlepšit. To opakujem, dokud nejsme s finálem 100% spoko. Nakonec vymazlíme obaly, necháme to ocejchovat jako kosmetickej výrobek a šup s tím do fabriky.

Na začátku a na úplným konci celýho tohodle procesu seš ale ty. Před zrcadlem s rohlíkem od ucha uchu, vymazlenej pro svoji kočku k dokonalosti. Bez gangu plnýho magorů bychom byli totiž jak Walter bez Jeffa (snad ti Breaking Bad něco říká, my Waltera totiž ceníme!).

Beard jelly titulní fotka

Tak čapni čerstvě navařený černý zlato, a až ho budeš doma poprvý otvírat, nepředstavuj si, že jsme ho zbastlili v upoceným karavanu. Představuj si profi labku, kde na našem matru maká grupa permoníků v tyvekovejch oblecích. Tak je to totiž real.

 

 

 

… ty tady ještě čmucháš? Dobře, přihodíme ti na závěr sladkou tečku. Běžný kosmetický matro trvá od nápadu po lahvičku v regálu vyvinout v průměru 15 měsíců. Takže otázka na tebe – co by se ti šiklo mít za 15 měsíců doma? Poděl se s náma o nápady!