BEARD JELLY - PRÉMIOVÝ ŽRASO PRO VOUSY

Na receptuře engrybírdího Beard Jelly se náš tým produktových vývojářů a chemiků vyřádil. V třebíčský laboratoři jsme přidali do oleje na vousy tolik dobrot, že nám z toho vzniklo libový želé nabitý prémiovým žrasem. Do gelový konzistence jsme mohli poslat ve vodě rozpustný látky pro plnohodnotnou hydrataci a taky vitaminový koule, který jsou nejefektivnější cestou, jak bírdu bleskurychle dodat účinnej antioxidant vitamin E.

Beard jelly titulní fotka

Co je to Beard Jelly?

Beard Jelly, nebo taky želé na vousy, je výrobek na olejový bázi přepracovaný do gelový formy – vědecky se označuje jako oleogel. Jeho hlavní funkcí je vyživit vousy i kůži pod nimi, aby bírdu nic nechybělo a mohl zdravě růst.

Oleogel se do vousů snadno zapracovává a pomáhá proti svědění i tvorbě lupů, který růst bírdu klasicky doprovází. Engrybírdí Jelly navíc obsahuje koule s vitaminem E, olej Inca Inchi a extrakt z chmele. Krom hydratace a výživy tak vousy lehce srovná, dodá jim prďáckej lesk a celej bírd provoní svěží kombinací bylin a koření.

Beard Jelly produktová fotka

Proč oleogel?

Do oleogelu je totiž možný našlapat vodou rozpustný složky a vousy nakrmit dobrotama, který třeba v olejích na vousy nenajdeš. Jelly má v sobě například glycerin, kterej přímo pomáhá s hydratací, zatímco olej na vousy spíš jen „zpomaluje vysušování“. To samo o sobě není vůbec špatný, ale zkus Jelly a zažij ultra spokojenej bírd.

Proč vitaminový koule?

Vitaminový koule jsou nejefektivnější cestou, jak do vousů dostat vitamin E. Jako když hero šleháš rovnou do žíly, žádný kouření ani šňupání. A piš si, že tenhle vitamin bírd potřebuje jako sůl. V kosmetice je éčko oblíbenej antioxidant, o kterým se říká, že umí potlačovat projevy stárnutí kůže, chránit ji před škodlivými účinky slunečního záření a urychlovat hojení. Takže jestli jsi po posledním shození bírdu vypadal jako malej klučík a mladá se s tebou měsíc nebavila, s Jelly to dotáhneš rovnou na batole.

Proč vitaminový koule?

Pro koho je Beard Jelly určený?

Ideální pro každýho vousáče, kterej chce pro svůj bírd ultra top strop. To engrybírdí Jelly totiž přesně je. Nebo jsi už někde narazil na oleogel plnej vitaminovejch koulí?

Ideální volba pro toho, na koho je olej na vousy moc mastnej a balzám na vousy moc tuhej. Jelly je určený do vousisek všech dýlek. Lehce vousy srovnává, ale nestyluje, takže u fakticky mocnejch bírdů doporučujeme kombinovat s tvrdším balzámem nebo voskem – těma doladíš rozvrkočený oblasti a stáhneš je do požadovanýho tvaru.

Jaký složky v Beard Jelly najdeš?

Základem je kvalitní krmivo v podobě mandlovýho a slunečnicovýho oleje, látka skvalan pomáhající chránit vousy i kůži před poškozením a glycerin pro podporu hydratace.

Tenhle základ jsme našlehali do zábavný konzistence oleogelu a doplnili o trojici vychytanejch dobrot:

vitamin E formou koulí, který je potřeba rozdrtit v dlaních, než Jelly do vousů pošleš, ale o to rychlejc se vitamin do kůže a vousů dostane
Olej Inca Inchi známej schopností podpořit kůži, posílit vousy a nahodit prďáckej lesk
Extrakt z chmele jako prémiový žraso, co udělá radost hlavně kůži

Proč vitaminový koule?

Jak Beard Jelly používat?

Je to úplně jednoduchý. Nabereš Jelly podle dýlky svýho bírdu, rozetřeš v dlaních a nadrtíš vitaminový koule. Pak jen zapracuješ do vousů. Konečkama prstů promasíruješ i kůži, aby se Jelly dostalo fakt všude. Jen bacha, je to fakt návykovka!


Jsme rádi, že když už vousy necháváš trpělivě růst, máš dost rozumu se o ně taky náležitě starat. Kdyby cokoliv, neváhej se zeptat engrybírdí hotline. Gang sobě

Ať rostou!