First Kolekšn

First Kolekšn je tady. Do teď jsi engrybírdí gang membrs mohlipoznat díky luxusnímu beardu nebo vybroušenýmu strništi. Od teď ale můžeš nosit gang sign hrdě přes celý záda.

 

Vousáči, kteří nás nějaký pátek sledují, u nás už na oblečení párkrát narazili. Myšlenka na něj vznikla tak, že krom vousatých brad jsme chtěli mít i nasraný trika, abychom mohli dávat světu na obdiv, do jakýho gangu patříme. Navíc hadry můžou nosit i holobrádci, když prokážou dostatečně masivní inner beard.

first-koleksn1

Tehdy to byly kousky z katalogu, a proto jsme do jejich designu nemohli hrabat tak moc, jak jsme si přáli. Střihy ani materiál nebyly pod naší kontrolou a jediná variabilita spočívala v tom, jestli si dáme logo na hruď nebo na čelo. Takže asi nemusíme dodávat, že jsme s tím nebyli úplně spoko.

Jenže vy jste nám vykoupili málem i naše vlastní fusekle a ukázali jste, že o něco takovýho fakt stojíte. Pochvalný reakce nás těšily a hřály na srdci pod beardím merchem. Ale věděli jsme, že to musí být sakra dobrý, a tak jsme se znova pustili do práce. Tentokrát na naší opravdový First Kolekšn.

 

Bacha, limitka!

Původně měla vyjít na přelomu srpna a září. To jen tak na vysvětlenou, proč si můžeš v lednovým dropu chladit koule v kraťasech. Práce na First Kolekšn nás bavila, i když byla masakrálně složitější než u předchozího merche. Ptáš se proč? Mohli jsme si navymýšlet mnohem víc kravin. Jako když jsme si kdysi stavěli auta z lega. Vybírali jsme střihy, matroš, pošéfili detaily, prostě jsme si zase se vším vyhráli do úplný mrtě.

Pimpení nás mega bavilo a chceme pokračovat dál. Proto budem rádi za každý feedback – co bys změnil nebo co by sis přál příště. Všechno pro nás bylo strašně nový a neošahaný, tak jsme zvědaví, co na kolekci řekneš.

first-koleksn2

Jen jednu nevýhodu naše luxusní módní návrhářství má. Díky všem těm hovadinám, který jsme vymysleli na míru našim (a snad i tvýmu) beardům, je kolekšn o fous dražší než předchozí merch. Doufáme, že pro to budeš mít pochopení, protože právě díky neomezeným možnostem a detailům jsme dokázali hadry vyseknout v čistokrevně engrybírdím stylu.

Stopro spoko zdaleka ještě nejsme, ale stejně se nám tetelily vousy, když jsme finální kousky z limitovaný Kolekšn drželi poprvý v rukách. Navíc víme, že s každým dalším ošaháním to bude lepší a lepší, jak postupně zjišťujem, co a jak (ne)dělat.

Tak na nic nečekej a projeď, co za First Kolekšn věcičky do svý skříně nutně potřebuješ.