FOTR DROP: ULOV DÁREK FOTŘÍKOVI

Každý rok třetí neděli v červnu nastává významný den našich životů. A vsadíme se, že nemáš ani ponětí, o čem to kruci mluvíme. Slaví se Den otců, věděls?

 

#ftrpwr

fotrdrop

Určitě sis všimnul, že jsme bojovníci za rovnoprávnost. Proto jsme se rozhodli tuhle důležitou událost poctivě vykřičet do světa a na nerovnost mezi mezinárodním dnem matek a otců upozornit. Je totiž fér oslavovat oba dny a vyjadřovat vděk oběma rodičům. Jasně, matka tě sice nosila pod srdcem, ale otec tě pečlivě chránil před ranama už ve varlatech. 

Pořídit fotříkovi ideální dárek může být kumšt. Naštěstí jsme tu my a nachystali jsme dostatek dárků pro všechny táty (ne)vousáče. Šli jsme na to hezky od lesa a od rybníka. Každý má totiž představu o svým ideálním dni jinou, ale z pečlivě prozkoumaných statistik nejčastěji vychází, že spousta fotrů chce hlavně klid. Tak jsme se těch dat chopili a 11. června dropnem kombo, ze kterýho by se vyklidnil i náš národní poklad Fíla Grznič. Mysleli jsme hlavně na rybáře, ale taky na sportovce a fotříky ve 4. měsíci. Léto už je sice za rohem, ale na formu není nikdy pozdě.

Jestli teda plánuješ fotříka obdarovat dalším hrnkem "nejlepší táta na světě", tak si nejprve uvědom, kolik dřiny, potu a slz ho stálo, než tě dostal na svět. No cajk, to moc slz nestálo, ale rozhodně bys měl docenit nejlepší roky, který ti obětoval. A kolik drog musel chudák užívat celý tvoje dospívání. Co mu nadělit místo hrnku?

Novinky FOTR DROPU

FOTR DROP vypukne o půlnoci z 11. na 12. června. Dropnem dohromady 10 novinek, pár z nich jsou limitky, který po vyprodání už znova nikdy nenaskladníme. Tak si dej bacha a radši si to pohlídej, ať Míšu nemusíme kvůli zhrzeným nešťastníkům přeškolovat na psychologickou poradnu.

omalovánky_1

Stálicí bude především kosmetika. Z oleje na vousy Khalifa The Sheikh si sedne na prdel každý lovatý fotr – jdou z něj cítit těžký prachy a vůně luxusu. Balzámy na vousy Steve CEO a Carl Smooth dostanou třetího bráchu, který se svou konzistencí vleze přesně mezi ně. Nosí hrdě jméno Javier The Seducer, podrží vous v dešti, slunci, větru a tobě pak podrží i lecjaká žaba.

Třetí kosmetický kousek z FOTR DROPU ti nemusíme představovat. Je to starý známý tonikum na vlasy Hair Shot. Kvůli nešikovnýmu dávkování, co jste nám hlásili, a příliš mnoha případům závislosti vlasů na alkoholu, jsme obal překopli vstříc šikovnější aplikaci. Shot jsme přelili ze skla do plastu se speciální trigger spouští. A přidali 100ml prcka na cesty.

Snad nejočekávanějším kouskem je pečetní prsten. Znovu jsme rozžhavili do běla výhně Hory osudu a uštvali Manwëho Orly, aby nám odtud všechny prsteny dostali. Výsledkem jsou ocelová masivní hovada, ve kterých dřímá nesmírná nasranost. Buď ji zkrotíš nebo obtiskneš někomu bradu, volbu raději necháme na tobě.

Na zaměstnání rukou máme hned dvě nabídky. Buď můžeš obtáhnout nějakou krásku v omalovánkách nebo zavzpomínat na vinylovou klasiku s nálepkami. Další jsou cigaretový papírky na sbalení všeho možnýho i nemožnýho.  

Z First Kolekšn jste nadšení doteď, tak můžeš počítat s dalšíma swag kouskama. Na léto jsou must have ponožky do sandálů, bez nich český léto prostě neexistuje. Na chytání těch nejmacatějších štik v okolí jsme připravili rybářský klobouk. A pokud někdo náhodou nechce proflákat celé léto lovením ostroretek a je připravený na kopu dřiny, potu a krve, máme pro něj funkční sportovní triko.

triko_1

Snažili jsme se, aby z dropu – a hlavně těch limitek – funěla letní atmoška, pohoda, holky, klídek a nohy nahoře (čí, to už je detail). Tak snad se nám to povedlo a ofoukne tě to taky. Těš se už 11. června!