Vosk na vousy - Styling king

Vosk je extratřída na styling. Jestli potřebuješ zkrotit mocný beard, vosk to zvládne. Vousy stáhne bez toho, aby je zbytečně moc zatížil nebo slepil. Navíc jsme ho krom promakanýho mixu vosků vytunili i o zdraví prospěšný ingredience, aby beard vypadal nejen nastajlovaně, ale taky zdravě.

 

Styling king

tonikum

Vosk na vousy je na styling jak dělanej. Postavili jsme ho na včelím vosku a lanolinu, lepší základ podle nás snad ani neexistuje. Včelí vosk je jedním z nejpoužívanějších vosků v kosmetice, protože pomáhá s regenerací kůže, vyživuje, hydratuje a dělá další tuny dobra, takže jsme jinou možnost ani nezvažovali. Lanolin je podobně boží, ale úplná pecka je jeho schopnost zadržovat vlhkost v jednotlivých vousech a chránit je před vysušováním.

 

Důležitý upozornění: Beard wax je na bírd, díky němu máš francouzáky rozdávat, ne dělat. Vosk na knír (moustache wax) jsme nucený tě zatím poslat hledat ke konkurenci, ale věř nám, že na tom tvrdě makáme. 

 

Tohle kombo funkčních vosků se stará nejen styling, ale fachá i jako tmelivo a ochránce před drsnými vnějšími vlivy. Odpuzuje nečistoty, prach a vlhkost, zaceluje roztřepený konečky vousu a uhlazuje jeho strukturu. To znamená, že tvoje kůže, a hlavně teda vousy, dostanou špičkovej wellness i při extrémním zatížení, jako je třeba zachraňování koťátek z hořícího autobusu.

Ale neskončili jsme u stylingu. Přidali jsme i mandlový a arganový olej, se kterejma si bude tvůj bírd a kůže chrochtat blahem. Doplněj tvý chloubě potřebný vitamíny A, B, C a E i minerální látky, ale bírd ti neumastí. Jsou to mrchy bohatší na výživný látky než Rothschildové na dolary. Hydratují, regenerují, vyživují, a všechny ty další termity, který v kosmetickým prostředí uslyšíš spíš od bab. Pro zachování engrybírdího stylu prostě řekněme, že podporují beard skrz naskrz.

 

Jak na voskování

Vyškrábni vosk a rozetři si ho v dlaních. Nelekni se, možná to půjde ztuha přece jen je to vosk, tak ho normálně vem natvrdo nehtem. Množství závisí na dýlce beardu a na tom, jak moc ho potřebuješ zkrotit. Rozehřej vosk třením v dlaních a zapracuj ho do vousů. Postupně je začni upravovat do šejpu podle svýho uvážení. Dávkování necháme na tobě, ale pokud to přepískneš a budeš tam vrstvit další a další dávky vosku, beard se ti zalepí a ztěžkne, takže pamatuj, že míň je někdy víc.   

Zvaž ještě pořízení balzámu Steve CEO, kterej se stará o výživu a jemnej styling zároveň. Na letmou úpravu pár neposedných vousisek postačí, ale nepoddajnou drátěnku nezkrotí.

Dík, že když už ten beard máš, tak ho nenecháváš trčet na všechny strany a voskem ho posíláš do top formy.

Ať rostou!

 

KOUPIT VOSK