I AM FIGHTER s Angry Beards

Asi už víš, že krom vousů máme zálibu ještě v bojových uměních. Už od začátku naší firmy se snažíme podporovat český a slovenský fightery. Když se objevila nová organizace I AM FIGHTER, tak jsme hned začali vymýšlet, jak spojit síly. 

Vo co de?

Pokud nemáš absolutně tucha, co I AM FIGHTER je, tak věz, že se jedná o českou organizaci, která dává šanci komukoliv, kdo má chuť trénovat a zápasit, stát se profesionálním zápasníkem MMA (takže jo, pokud toužíš po týhle kariéře, navštiv jejich web a zaregistrujte se). 

Jednou z hlavních aktivit týhle organizace je reality show I am fighter, která sleduje příběhy a tréninky právě takových kluků, kteří se (s)prostě přihlásili. Ti se pod vedením trenérů, nutričních specialistů a mentálních koučů připravují na pompézní finále - galavečer, kde se utkají muž proti muži. Ten se konal právě minulý pátek 6. 3. 2020. Na výsledky jednotlivých zápasů se můžeš mrknout zde.

Fighteři přistiženi při dopování!

AB_IAFJak jsme už v úvodu zmínili, jsme hrdým partnerem týhle organizace pro celý rok 2020. Vizuálně nás tedy můžeš najít na jednom ze sloupků oktagonu. 

A jedeme dál! Šampioni jako odměnu za svoji odvahu dostávají engrybírdí věcičky, takže si všichni můžeme být jistí, že jejich vousy i vlasy dostávaj jen tu nejvyšší možnou kvalitku. 

Pokud jsi galavečer IAF 2 promeškal, můžeš se na zápasy podívat na Youtubovém kanálu IAF. No a nám nezbývá než se těšit na třetí galavečer, který se bude konat v červnu a taky na další řadu reality show, která bude zase v bedně na Prima COOL. Případně si pusť díly z první řady přímo na jejich stránkách.

 

Let's fight!