DOST BYLO ANGRY, ODTEĎ FLUFFY UNICORNS

Nasranej vousáč morfuje na heboučkýho jednorožce! Svět se mění, věda a technika jdou dopředu. V době, kdy se můžeš oficiálně prohlásit za toustovač, pastafariána nebo vyznavače řádu Jedi, jsme se rozhodli vyslyšet proud neutuchajících výzev od samiček nasraných vousáčů. Xicht nasranýho bírďáka předěláme k obrazu Evinu.

jak byt solidni maser

 

Dost bylo ulepených kulí, bírdů plných lupů a chlapskýho pižma. Jdeme dělat kosmetiku pro žaby, protože tam jsou teprve prachy. Rozhoupal nás až jeden osvícenej koment:

„Borci, dostal jsem od kámošky Antistick. A říkám narovinu, je to pecka. Ta kámoška má ale ohromný čtyřky kozy a posteskla si, že jí v létě pod cejnama topí jak čert a že by podobnýho pomocníka ocenila taky. Myslím, že složení by mohlo zůstat stejný jak u Antisticku, jen by to vonělo levandulema. Chápu, jestli budete chtít dál dělat věci pro borce, ale tohle by se určo dalo taky ždímnout!”

A yes, jdeme to ždímnout! Naše černý zlato ztratí veškerou svou temnotu a s nástupem nové éry mu jeho černou duši probarvíme silnou porcí duhy. Starý rádoby drsňácký obaly vyměníme za nový, krásnější. A naši nevymáchanou mordu protáhneme květinovým hájem, aby naše komunikace byla vzletná a něžná jako je máchnutí křídel mystickýho jednorožce.

Ženy všech vousáčů slyšte! Vaše modlitby byly po letech vyslyšeny.

 

Not angry, jen 9x víc fluffy

 

 

Lip Balm


Roky nám chodily vzkazy od nasraných vousáčů, že jim v balíčku chybělo energií nabušenej bejčí lůj na tlamu. A my měli od začátku podezření, že v tom hrály roli jejich drahý polovičky. Postupem času se naše domněnky potvrdily. Proto pro vás chystáme nový obal ve tvaru jednorožčího rohu, příchuť necháváme.

lip balm

Lip Balm

 

Antistick


Další životně důležitý mazání ostřílených borců, který podezřele rychle mizelo z balíků a nevědělo se proč. Dokud jste se nám, dámy, samy nepřiznaly. Antistick už roky potají ulevuje při parných letních dnech pod sukní, snižuje tření ladných stehýnek při chůzi a pomáhá zkrotit i podkození rejžky. Tak v tom pokračujte, jen to svěží citronový aroma brzo vyměníme za levandulkový.

antistick original

Antistick

 

Doping


Ultimátní životabudič, který k růstu vyburcuje i to nejzakrnělejší vousisko a chloupek. Nečekali jsme, že náš Doping bude po chuti i něžnýmu pohlaví. Jeho přísady jsou totiž místy až pekelný. Ostřílení vousáči ale mají i ostřílený polovičky, který si Dopingem tuní obočí. Ať už potom, co jim ujede ruka s pinzetou a nebo se stane lehká žiletková nehoda. Všechna čest, jste borky!

beard doping

Doping

Shaving gel


Jedna z věcí, o kterou se naši chlapci vždycky rádi šábli, je gel na holení. Jejich žaby s ním pokosily divoký bobry a zachránily tisíce stromů. Necháváme i v nový nabídce, dostane jen o něco přiléhavější obal.

gel na holení

Shaving gel

Žehlička na vousy


Speciální to věcička, kterou bychom ženám do ruky fakt netipovali. Aspoň teda ne jinak, než když ji uklízí po chlapovi, kterej ji zase nechal válet na zemi v koupelně. Ať teda nezachraňuje ladný šíje jen v situacích, když žaby nemaj po ruce svou žehličku. Beard Straightener jako nástroj pro zkušenější bohyně.

žehlička na vousy

Žehlička na vousy

Omalovánky


Udělali jsme omalovánky pro chlapy, aby neseděli a nepřehrabovali si nonstop kule. Pak se ukázalo, že borci nezvládnou ani vymalovávat a stejně za ně všechnu práci odnášej jejich drahý. Takže tu macho edici doprodáváme a makáme na nový s pracovním názvem “Handsome Anacondas”.

omalovánky

Omalovánky

Olej na vousy


Další nečekaný odhalení nás potkalo, když se k nám doneslo, že se ani holčičí konečky vlasů nemůžou nabažit engrybírdího oleje na vousy. Místo v nasraným bírdu, tak často končil v něžným plesovým účesu. Ať teda pomáhá i tam, kde jsme to absolutně vůbec nečekali…

oleje na vousy

Olej na vousy

Hřebeny na vousy a vlasy


Trvalo nám to nějakej ten pátek, ale povedlo se. Odnaučili jsme borce, aby nechávali vaše hřebeny na pokoji a vy je nemusely v koupelnách hledat všude možně. Hřebeny pro hřebce šly na dračku, ale pak se provalilo, že nejeden pohltila černá díra dámské kabelky. Holt, takovej je život a nemá se smysl tomu bránit. Jednorožčí žíně místo jezevce, místo polykarbonátu rozkošný růžový matro s třpytkama, a jsou ready dobývat srdce koupelnových královen.

Hřebeny na vousy a vlasy

Hřebeny na vousy a vlasy

Šampon na vlasy a vousy


Milión šamponů na rantlu vany, ale stejně jste sáhly po našem. Ideálně na tu vaši fintu, kterou chlap nedokáže ani vyslovit. Curly Girl metoda, na kterou vám náš šampon přišel nejlíp vhod. Žaby jsou prostě mazaný a koupelna je jejich výsostný území. A tím druhým šampónem, kterým vousáčové krotili divoký bírdy, si vy krotíte nepoddajný kurdlinky. Jste hlavičky šikovný a víte zkrátka, jak se s vlasama orá!

Šampon na vlasy a vousy

Šampon na vlasy a vousy

 

DON’T BE A FOOL

Pokud si to čtete společně s vaším vousáčem, kterej už už sahá po holicím strojku a se slzama na krajíčku se chystá shodit majestát, protože přišel o svůj milovanej brand, tak ho prosím vás rychle zastavte! Ukažte mu, co je dneska za datum a připomeňte mu, jak blbej humor občas máme!

Každopádně to nemění nic na tom, že jste šíleně vynalézavý a my vás za to milujeme stejně, jako vy milujete černý zlato, ke kterýmu si nacházíte cestu i přes všechny překážky. Snad vám tenhle článek dodá odvahu a pomůže otevřít nové obzory.

A určitě ještě zapátrejte u nás na sockách. S tím aprílem to totiž není jen tak!