Cavalier s Angry Beards

Při tom všem shonu jsme si ani neuvědomili, že jsme neudělali článek na Cavalier Barber Workshop & Competition ČR/SK 2018, který se uskutečnil 9.6. v Ostravě pod záštitou 8Haters. Tak to aspoň takto zpětně dožeňme.

Opět to byla poměrně významná akce v barber komunitě, kterou jsme si nemohli nechat ujít. Je to již třetí barber souboj, který jsme viděli a druhý, kterýho jsme se aktivně účastnili. Tento byl trochu jiný, méně veřejnosti, ale o to víc barberů. Atmosféra byla luxusní, podíl na tom určitě nesl i prostor ve kterým se akce pořádala, Klub Fabric v Ostravě. Úroveň střihů byla velmi vysoká a když zohledníme i věk některých barberů, tak jsme vůbec nechápali. Otevřeli jsme téma spolupráce jak s českými, tak slovenskými barbery i Karlem samotným.

 

8Haters Barber Battle

Celkově workshop i souboj hodnotíme pozitivně. Samozřejmě je prostor pro zlepšení, dotáhnutí širší veřejnosti a další věci, ale byl to první ročník a takovýhle specifický akce si člověk musí osahat a poučit se. Doufáme, že 8Haters touto akcí neskoční a budeme se moci zúčastnit i příští rok. Tady pro tebe máme krátký sestřih z akce!

Pokud lituješ, že ti to uteklo, nezoufej. Zanedlouho je souboj v Bratislavě, který podle nás ještě nebyl překonán, i první ročník byl velmi povedený, tak jsme zvědaví, co naši bratři předvedou tento rok. Ať rostou!