Rider Set – od motorkáře motorkářům

Znáš léto. Burácející motor mašiny, háro zmáčklý v helmě, vůně benzínu a spálený gumy, kule vařený v koženejch gaťatech a plápolající nohavice, který ses neopovážil zastrčit do mrtvolně smrdutejch bot. Na fotce chlapská idylka, v reálu jde ale veškerá romantika do hajzlu. Motorkář prostě tvrdej život má. Navrhli jsme proto Rider Set, ve kterým najdeš léky na všechny motorkářský nemoci.

Rider set titulní fotka

Jestli jsi u nás už nějaký to černý zlato pořídil, tak víš, že se nespokojíme s ničím, co není top strop. Funkčnost, kvalita a kulervoucí design jsou naší svatou trojicí. Proto si vymejšlení Rider Setu vzal na starost ten nejpovolanější z nás.

Zvíře ze skladu.

Kuba.

Kuba(saki) je čistokrevnej motorkář – dlouhý vlasy, dlouhý vousy a obří kule (půlka Třebíče určo potvrdí). A protože má všechny ty moto neduhy v úvodu zažitý na vlastní kůži, celej Rider Set navrhnul vlastně sobě na míru. Od motorkáře, pro motorkáře.

Museli jsme ale mít jistotu, že Rider Set je fakt top strop. Na Kubu jsme si po konci šichty počkali a podrobili ho drsnýmu výslechu. Světlo do xichtu nestačilo. Ke slovu tak musel přijít starej dobrej waterboarding.

A chlapec začal mluvit.

Kuba ze skladu, fotka s rider setem

Kápni božskou, co že to sakra má bejt ten Rider Set?

Hej, vždyť jsem to říkal už tisíckrát. Prostě tři věcičky, který mám na svý mašině vždycky v kufru. Nikdy nevíš, v jakým báru zastavíš a jaký kočky tam potkáš. Není na škodu mít po ruce něco, čím osvěžíš lebku, vysmejčíš podpalubí a dekontaminuješ bagančata. Sbalený na cesty v tý libový taktický tašce, co mi kluci z kanclu nedávno hodili na test!

A to si jako myslíš, že to bude někdo kupovat?

Já to koupím! A se mnou určo každej jezdec, kterej ví, jaký to je bejt v létě narvanej v motorkářskejch hadrech. Zkus si po pár hodinách v sedle slízt z mašiny třeba u kámoše na grilovačce a snažit se vypadat aspoň trochu k světu. Motorkáři nám urvou ruce, slibuju.

Ty vole, prej motorkáři…

Tak motorkáři jsou prostě nejlepší!

…jak chceš!

(Kuba polyká andělíčky pod ručníkem, muhaha)

Nerozmyslel sis to?

Jo, oukej! Může to bejt pro všechny. Klidně i na cestu Studentem do Chorvatska.

A co bys teda do toho setu všechno dal?

První nezbytná věc je tonikum na vlasy Hair Shot, protože zpocený umaštěný háro zpod helmy je fakt děs.

Dvojka je deodorant na kule Antisweat, protože vajca máš položený kousek od nádrže, a když zastavíš na křižovatce, kde na mašinu pere slunce jak blázen, za chvíli se ti nádobíčko vaří ve vlastní šťávě.

A nakonec Datesaver na boty, protože ty jsou nekompromisní zabiják jakýkoliv snahy o flirt. Na baru to možná schováš do průvanu, ale na zouvání zapomeň. Nedávno jsem zjistil, že tohle matro funguje i na zapařený rukavice, takže smázneš hned dvě mouchy jednou ranou.

No, a aby se ti to nekutálelo po kufru nebo nechrastilo v báglu, tak ta kosmetická taška.

Rider set produktová fotka

Tou kosmetickou taškou bys tvrdý ridery asi pobavil.

Tak co tomu říkat Tactical bag? Má to molléčko? Má. Dáš to na pásek nebo kamkoliv? Dáš. Je to černý? Je. A můžou si chlapi s kapsama a popruhama různě vyhrát? Můžou!

Ale pro mě za mě, ať si do toho nacpou třeba klíče a wédéčko, jestli jim kosmetika přijde moc měkká. Pro sichr jim navrch jebneme nášivku s nasraným motorkářem, ať je všem na první pohled jasný, že v tom nejsou žádný obyč šminky.

A kolik bude ten set jako stát?

Prostě o fous míň, než by to vyšlo po jednotlivejch kouskách. Ale hlavně, ať je to epes rádes, protože když už závodník pouští lováky do výbavy na mašinu, musí to bejt perfekt.

(Kuba polyká andělíčky pod ručníkem, muhaha)

Co si to tam mumláš?

Ještě mě napadlo, že bychom na to mohli udělat nějakou soutěž pro motorkáře. Nebo něco takovýho, nešlo by?

Sorry, Kubajs, bylo to trochu drsný, ale takhle tvrdě jdem po kvalitě každýho nápadu, kterej má nýst logo Angry Beards. Argumenty máš každopádně neprůstřelný a celýmu vývoji jsi tímhle Rider Setem na léto docela naložil.

Rider setu jsme vyrobili limitovanou várku 1000 kousků, která ze skladu zmizela tak rychle, že se za ní ani nestihlo zaprášit. Možná tomu pomohla i ta benzínem nasáklá soutěž o prvních pár setíků a ultimátní helmu v nasranejch barvách… Kdo ví, každopádně sleduj Angry Beards a příště buď u toho!

Tak let’s ride