Šampon na vlasy jako žádný jiný

Určitě znáš šampony 2v1 nebo dokonce 3v1. My jsme to dotáhli ještě dál. Šampon 69-IN-1 je úplně jiný kafe, než jsi dosud okusil. Posunujeme technologii kupředu Krakonošovými kroky a žádný “vždyť je to jen šampon” u nás neplatí. Seznam se s výrobkem, který předběhl svou dobu.

 

69v1

tonikum

S obyčejností jsme to nikdy nepřeháněli. Dali jsme dohromady takový dobroty, jako je extrakt z rostliny Inula Crithmoide, prášek z bambusovýho uhlí nebo perleť pro extra pocit luxusu.

Jak se všechny kytky jmenují asi jen tak někoho zajímat nebude, důležitější je, co ti přinesou. Dali jsme šampon dokupy tak, aby byl pro všechny typy vlasů – jemný, blond, kudrnaté, dokonce i pro gingery... Zkrátka pro všechno a pro všechny. Až na vousiska, pro ty máme spešl beard shampoo.

Nebývá to zvykem, ale tentokrát jsme mysleli i na citlivky. Šampon smyje zbytky nečistot a mastnoty jemně, aby nevysušoval ani nedráždil pokožku. Díky obsaženýmu panthenolu hojí drobný ranky a předchází vzniku zánětů. Třeba když si nedáš pokoj a pořád dokola si drbeš kůži na hlavě nehtama, i když už jsme ti tu na blogu jednou říkali, ať to neděláš

Má jemnou pěnu a kondicionační látky, který změkčují vlasy a usnadňují jejich rozčesávání. Zároveň má i antistatický účinek, takže už v zrcadle nebudeš zdravit Alberta Einsteina.

Kolem a kolem, šampon hydratuje, vyživuje, snižuje svědění hlavy, zatočí s lupy, zlepšuje kvalitu, lesk a pružnost vlasů, podporuje jejich zdravý růst, má elektrostatický, protizánětlivý, antibakteriální, regenerační a zklidňující účinky, má super pH a chrání proti slunečnímu záření. Přál bys sis od šamponu ještě něco víc? Možná to není přesně 69 funkcí, ale kdyby ses jó snažil, třeba je tam najdeš :).

 

Jak na to?

Používání šamponu asi není věda, ale některý fígle je potřeba opakovat domrtva. Stříkni si potřebný množství šamponu do dlaně. Je koncentrovaný, takže ho stačí opravdu jen prcanec o velikosti pětky. Určitě si postupně najdeš optimální množství. Lehce napěň a nanes na vlasy až ke kořínkům a kůži. Masíruj hlavu jen konečky prsty bez nehtů, nedrbeš čokla za uchem. Cílem není si jen umýt vlasy, ale hlavně kůži hlavy. Právě na ní se tvoří nejvíc nečistot a ulpívá hromada mastnoty. Jestli máš extra zaprasený vlasy, můžeš šampon nanést dvakrát šampon, napěnit vlasy, opláchnout a zase znova.

Ideálka je šamponovat vlasy jednou za 23 dny. Jenže my víme, že máme zkušenosti s upocenýma hovadama, takže jsme vyvinuli šampon tak, že ani každodenní umývání vlasům neuškodí. Ale určitě to nepřeháněj a oživ háro spíše tonikem na vlasy, který máme shodou okolností v nabídce taky. Náhoda? Nemyslíme si...

Dělali jsme, co bylo v našich silách a podle stovek hodnocení spoko chlapů to vypadá, že se fakticky povedlo. Každopádně víc hlav víc ví a pokud ti nebude z jakýhokoliv pohledu vyhovovat, určitě dej vědět. Tvůj feedback nás posouvá kupředu a jsme za něj mega moc rádi!

Vymydlenejm hlavám zdar!

 

KOUPIT ŠAMPON