Olej na vousy - totální univerzál

Zkušení vousáči dobře vědí, že mazání je základ! Ať už si necháváš rašit strniště nebo se ti jen nechtělo pár týdnů holit, olej bude první věc, kterou začne beard potřebovat. Olej je totální univerzál, který si zaslouží každá brada.

 

olejnavousy

Konec škrábání a svědění

Přináší navíc plno benefitů, ale tohle budou nejspíš dva největší. Růst vousů je pro kůži náročný a pokud ji necháváš ležet ladem, ať si poradí sama, bude brzo doslova zubožená. Proto vousy časem začnu svědit, trčí všemi směry jako drátěnka a dělají se v nich lupy. Péče je základ, o tom tu mluvíme furtOlej hydratuje a vyživuje jak vousy, tak kůži, brada se uzdraví a přestane imrvére svědit, škrábat a nebude z ní sněžit jak na mejdanu u Bednáře.

 

Blesková cesta k luxusnímu beardu

Další nespornou výhodou mazání olejem je výrazně lepší forma vousů. Stačí pár dní a jsou poddajnější, jemnější a o hodně líp i vypadají, protože jim olej dodá exotický lesk. Už prostě nebudeš jak Chuck Noland, ale spíš Chuck Norris.

Ideální je olej do vousů zapracovávat správným nářadím a pak už jen zbývá nakrmenej bírd hrdě nosit!

Který jen vybrat

V engrybírdí nabídce najdeš originální beardí olej v pěti top strop vůních, plus jednu luxusní podpultovku, se kterou jsme se fakt dlouho patlali. Pokud nejseš milovník citrusů nebo tea tree, tak doporučujeme sáhnout po legen... počkej si ...dárním Jackovi Saloonovi nebo Christopherovi Travellerovi. Original Angry Beards oleje promažou, ale nezamastí, protože se perfektně vstřebávají.

Pokud ale holduješ spíš mastnějším prasárnám, sáhni po prasáckým Murican oleji. Je to poctivá americká ropa vykopnutá k dokonalosti vitamínovejme koulema, se kterou nám pomáhal sám americký barber třetí generace, kterej nám do tý flaštičky pomoh našlapat přes 100 let barberovskejch zkušeností. A je to teda fakt znát.

blahodarny-olej2

Jak na aplikaci

Čím delší vousy, tím více oleje spotřebují, ale i s Krakonošovým plnovousem ti vystačí lahvička na dlouhý týdny. Stačí si 2–6 kapek kápnout do ruky, rozetřít je mezi dlaněmi a vetřít do vousů a na tváře. Konečky prstů ho vmasíruj co nejhlouběji do plnovousu, klidně až ke kůži. Pro vousáče s chloubou až po kolena doporučujeme špičku bírdu, která mazání potřebuje jak koza drbání, smočit v dlani s nakapaným olejem a rukama to vmasírovat až potom. 

Po naolejování je super vousy vykartáčovat. Kromě toho, že je to zatraceně příjemná masáž, ocení ji vousy i kůže. Olej ještě líp rozprostřeš celým plnovousem, z kůže odstraníš mrtvý buňky a vystimuluješ kořínky k dalšímu růstu.

KOUPIT OLEJ