Jíl na vlasy

Kosmetickejch hmot na vlasy je fakt fůra. Gely, tužidla, laky, pomády, vosky, jíly,... Nevíš, jakej je mezi nima rozdíl a chytáš bolehlav z rozhodovací paralýzy? Nejseš sám. Když jsme my vybírali ideální produkt, co by vyhovoval nám, dost jsme se zapotili. Protože jsme nechtěli vypadat jak umaštění puberťáci s tunou gelu ve vlasech, padla volba na jíl, ej kej ej klej.

 

Nic není dokonalý

jil-na-vlasy1Jeho kouzlo je v tom, že je matný, snadno se dostane do vlasů a účes jde měnit i během dne – stačí si namočit ruce a vlasy si prohrábnout. Jakmile tě omrzí ležérní rozcuch alá Žán Klód van Dam, jíl smyješ vodou a máš vystaráno. 

Jenže není jíl jako jíl. Když jsme vybírali z těch, co na trhu jsou, nadšení jsme nebyli. Na spoustu z nich jsme museli jít moc ztuha, jiný nám nevoněly pod nos. Zkrátka nám na každým jílu něco málo vadilo. Tak jsme přestali pátrat a radši si vyrobili vlastní. Engrybírdí jíl.

Nebudem kecat, nebyla to taková sranda, jak jsme si to představovali. V jeden moment jsme už nemohli dál, ale kousli jsme se a dotáhli to do konce. A jak se sám můžeš přesvědčit na vlastní pačesy – do zdárnýho konce (teď fakt doufáme, že s náma budeš souhlasit :D).

Kromě Angry Beards

Najdeš u nás Lee Man Go s fresh vůní manga a samotnýho Miče Bjukenena, který voní jako devadesátková ikona sama. Jiný rozdíl než ve vůni mezi nima hledat nemusíš. Oba jsou stejně skvělý. Můžeš s nima stajlovat do alelůja, stejně budeš vypadat přirozeně, a ne jak ulízlej Malfoj nebo Travolta v příhodně nazvaným filmu. 

Jílu není potřeba moc, stačí ho krapet. Přidávat nemusíš ani při dalších úpravách během dne, fakt stačí jen namočit ruce a začít na hlavě tvořit úplně jiný hnízdo.

Není to ale čistě jen stajlingovka. Jíl obsahuje užitečný vitamíny a výživu, který prospívají vlasům. Dokáží zklidnit, změkčit, ochránit před škodlivinama, absorbovat nadbytečný maz, nečistoty, odumřelý buňky a další bordel. Kůže a vlasy s ním dostanou pořádnou péči i při extrémní zátěži, jako je zachraňování koťátek z hořícího baráku.

Krom jílu jsou za nás jen dva další produkty na vlasy, který chlap k životu potřebuje - kvalitní šampon na vlasy a Hair Shot. Oba jsou na mytí, ale dělaj to jinak než šampony z drogerky, s minimálním vysušením. Mladým borcům to asi nic neříká, ale jak dojedeš ke třicítce, vlas začíná řídnout a chlap řeší všechny možný způsoby, jak háro zachránit. O prevenci pleše jsme už taky někde psali.

 

Typickej Clay

Je to prostě tvrďák, kterej se jen tak něčeho nezalekne. Však od toho se taky jmenuje jíl, anglicky clay. Asi jako Cassius Marcellus Clay, kterýho spíš znáš jako Muhammada Aliho, nejtvrdšího boxera týhle planety. 

Je na čase se přesvědčit na vlastní kůži, co říkáš?

 

KOUPIT JÍL