Vypilovanej styl je víc než pekáč buchet

Jaro je za rohem a většina borců už teď ladí těla do formy, aby se na koupáku mohli blejsknout vysekanejma břišákama. Na lasičky se ale dá zapůsobit různejma metodama, svaly nejsou jedinou zbraní. Jestli se ti nechce drtit železo v gymu, pořád můžeš oslnit luxusním bírdem a opečovaným zevnějškem. Každý roštěnce bude úplně šumák, žes místo pekáče buchet napekl jen pivní one-pack. Styl ale koukej začít pilovat hned, dokud není pozdě!

jak byt solidni maser

 

Co dělá každej druhej?

V lednu tradičně začíná boom hubnutí do plavek. Nechápeme, proč jsme si tohle nechali do našeho testosteronovýho světa nacpat. Ideální postava, vymazlená pleť, vkusný opálení… Rozhodně neříkáme, že je to všechno špatně. Jenom to, že když si dá každej druhej stejný předsevzetí, je to trochu nuda.


Svaly
Celej leden se mačkal u zrcadla v natřásknutým fitku, teď už si doma jen prohlíží tu kurevsky drahou permici.

Špeky
Suchej únor si odškrtnul, teď ještě jarní detox, půst, bezlepkovou, bezmasou i bezcukrovou výzvu a nakonec Whole30.

Flex
Má na instáči fotku z otužování, protože bez ní se přece nedá žít.

Kardio
I když za život neuběhnul v kuse ani desítku, je přihlášenej na ultramaraton a imrvére řeší běžeckou přípravu. Zatím jen ústně.

Vizáž
Na obědě s kolegama slyšel o skvělým hloubkovým čištění obličeje a přemejšlí, jestli by neměl zajít. Nebo radši solárko? Koupit si obličejovou masku na doma? Ergh…

 
Co dělá chytrej chlap?

Myslíme teď normální chlap, takovej ten klasickej řízek mentálně zacyklenej kdesi mezi 16 až 18 rokama – prostě v době, kdy svět byl ještě krásnej. A to bez ohledu na to, jestli mu teď je pětadvacet nebo mu táhne na šedinu. Ten se s životem totiž nesere.




Svaly
Cvičí, protože ho to baví. Celej rok. A jestli ho to nebaví, tak necvičí.

Špeky
Diety neřeší. Žere, co mu chutná. A začíná jíst zdravě tak jedině proto, aby mu rostl bírd faster and harder.

Flex
Na instáči sleduje Angry Beards, jeden fotbalovej klub a pak asi 2 753 profilů modelek všech tvarů a barev.

Kardio
Běhá, protože ho to baví. Nebo neběhá a do knajpy nebo na ryby jezdí na kole.

Vizáž
Je to minimalista. Kupuje jen věci s největším poměrem cena výkon a ideálně, když je to deset funkcí v jednom.

 

Vypiluj svůj styl

Nebyli bychom to my, kdybychom ti před létem nepřibalili pár fintiček. Je to praktický minimum, který by rozhodně měl mít každej moderní kanec v repertoáru.


Plnovous pro trpělivý bastardy

Plnovous pro trpělivý bastardy

Nechat si narůst plnovous není pro měkkoty. Chce to trpělivost, protože vousy rostou pomalu. Chce to odhodlání, protože ze začátku to bude vypadat všelijak. A chce to pečlivost, protože bírd je jako kytka – párkrát nezaliješ, uschne a upadne.

Za všechno to odříkání budeš ale odměněnej fenomenálním plnovousem, kterej z mužů dělá chlapy už od středověku. Vikingskej look se vrátil na plný koule a ženský jsou proti jeho síle naprosto bezbranný. Aby tě v tvý honbě za beardusem majestitusem nepotkal žádnej karambol, tady máš od nás čtyři rady:

• Dopuj, aby to rostlo co nejrychlejc a co nejkvalitnějc. Náš Beard Doping je v tom s tebou!

• Kartáčuj a olejuj. Nutný minimum, aby z tebe nesněžilo jak na mejdanu Eltona Johna. Jednoduchá rutina pro vousáče, něco jak čištění zubů.

• Nenech léto zničit tvůj bírd. Ostrý slunce, slaná voda, zbytky večerních drinků, to všechno se už brzo zase vyrojí.

• Nebuď křovák. Ať nevypadáš jak Robinson na pustým ostrově, vsaď na shavettu. Zapiluj kontury a dopřej beardu styling!


Bezchybná první penetrace

Bezchybná první penetrace

Aby první díra, kterou na ženě penetruješ, byla spokojenou dírou, přijmi jako fakt, že bez parfému to nedáš. A když už budeš nějakej kupovat, tak ať vydrží! Ať je silnej, jako když kopne kůň. Ať přebije i všemožný další pachy lidskýho těla.

Nebudeš tomu věřit, ale přesně takový jsou parfémy MORE. Dvojitá dávka vonných složek, mix vzácných dřev a prvotřídních bylin. Teď si jen vybrat, jestli to bude klasika Jack Saloon nebo mocnej Twofinger. Ale jestli se na parfém necejtíš, můžeš zkusit na sebe plácat mix olejů, balzámů a kulomazů, ale z pohledu pragmatickýho hovada je parfém nepřekonatelná jistota.

Dost bylo vejrů

Dost bylo vejrů

Dorazils do práce, zaběh na wecko, čumíš na sebe do zrcadla a nemůžeš tomu uvěřit. Na obou stranách hlavy máš vejr, že by se za něj nemusel stydět ani Wolverine. Jestli máš přesně tenhle typ vlasů, mega službu svýmu sebevědomí uděláš pořízením matnýho jílu na vlasy.

Není to blyštivá pomáda, takže jeho použití nemusíš přiznávat a vlasy budeš mít vždycky tam, kde je chceš mít. A jestli seš alergickej na vlasy slepený nějakou hmotou, zkus Hair Shot – je to mix, kterej tvoji lebku nakopne do novýho dne a zároveň pomůže s hair stylingem.

Kule v top formě 24/7

Kule v top formě 24/7

Znáš to, podpalubí přehrabuješ co 10 minut celej rok, ale jak přijdou první vlny veder, začne to být nesnesitelný. Pytel přilepenej ke stehnu tě táhne zpátky jak gumicuk nebo se ti vajca naopak vaří ve vlastní šťávě. Ať už lepidlo, nebo bažina, rozhodně to není nic, čím by ses chtěl chlubit, natož před svojí vyhlídnutou kořistí.

Svůj šourek ale zvládneš hodit zpátky do formy natotata. Do práce stačí máznout Antisweatem, na sport Antistickem. Dokud to nevyzkoušíš, nejspíš to nepochopíš. Tak doufej, že ti Calm Balls vychytávku někdo nadělí třeba k narozkám. Nebo si přečti povídku o záhadě svědivejch kulí a pořiď si je sám. Třeba v sadě s boxerkama, co ti i podrží!

Myješ se, abys žil

Myješ se, abys žil

Upocený hovado nikdo nebere vážně. Pocení je sice hnusný, ale naprosto přirozený. Jen ho nenech přerůst v neprostupnou bublinu, která tě odřízne od zbytku světa. Za vším tím zápachem stojí bakterie, který se v potu a na kůži množí a smrdí. Je ideální to teda pravidelně jednou denně opláchnout, v létě někdy i častěji.

Děsně rádi bychom ti řekli: „Tak čapni engrybírdí kulervoucí sprcháč!“ Ale nejde to. Zatím. S jeho vývojem se pipláme už fakt dlouho, ale teď si budeš muset vystačit s klasik šamponem nebo třeba šampíkem na vousy.

P. S. Do léta tu ten sprcháč bude, takže neboj, posily jsou na cestě!


Máš nějakou fintičku, jak se připravuješ na léto ty? Poděl se s náma na IG, FB nebo Twitteru.